MEISTÄ

HYVINVOINTISTUDIO RIIO

Hyvinvointistudio RIIO on hyvän olon kohtaamispaikka Liedon keskustassa, 12 km Turusta. Haluamme tsempata sinua uuden äärellä, tukea muutoksen keskellä, tuoda iloa ja kepeyttä elämään sekä vaalia hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, kaikissa elämänvaiheissa. Arjen kiireen ja kuormituksen tilalle haluamme tarjota inhimillisiä, aitoja kohtaamisia, kehon ja mielen palautumiskeinoja sekä välitöntä iloa ja varauksetonta naurua.

Tunnelmallinen studiomme tarjoaa upeat puitteet ainutlaatuisille, hyvän mielen liikuntakokemuksille sekä merkityksellisille hieronta-, fysioterapia- ja äitiysfysioterapia-käynneille. Lisäksi pääset liikkumaan meidän kanssa virtuaalitunneilla sekä Liedon Parmaharjun ryhmäliikuntakursseilla! Meillä tulet kohdatuksi omana itsenäsi ja saat juuri Sinun tarpeesi huomioivaa ohjausta, käsittelyä tai kuntoutusta.

Hyvinvointistudio RIIO sijaitsee Liedon keskustassa, Kirkkotien varressa. Studiomme edestä löydät runsaasti maksutonta parkkitilaa ja bussi numero 6 Turusta pysähtyy 300 metrin päähän. Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja toivomme, että varaat ajan tai otat meihin yhteyttä nettisivujemme kautta. Asiakastyötä tehdessämme olemme läsnä ainoastaan asiakastamme varten.

Tervetuloa rentoutumaan ja rauhoittumaan, voimaantumaan ja vahvistumaan, inspiroitumaan ja innostumaan – mitä näistä Sinä tarvitset eniten?

 

TIIMI


Me ollaan Hyvinvointistudio RIIOn yrittäjät Satu ja Minna, liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset, yrittäjäsiskot ja parhaat ystävät. Meitä yhdistää intohimo liikkeeseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kiinnostus vuorovaikutukseen ja läsnäoloon sekä innostus uuden oppimiseen. Työn lisäksi rakastamme seikkailla, fiilistellä ja inspiroitua yhdessä myös lomilla ja vapaa-ajalla.

Tutustuimme keväällä 2011 työskennellessämme samoissa liikuntakeskuksissa Turun alueella. Huomasimme nopeasti, että jaamme samoja arvoja ja meillä on samanlainen tapa tehdä ja toimia. Aloimme järjestää tunteja ja tapahtumia yhdessä ja vitsailimme usein siitä, kuinka ”kaikki pitäisi tehdä itse”. Kuusi vuotta myöhemmin, elokuussa 2017, Hyvinvointistudio RIIOn ensimmäiset toimitilat avattiin Liedon Kärpijoentielle. RIIO sai Liedossa lämpöisen vastaanoton ja me saatiin unelmien työpaikka, jossa tukea ja vahvistaa ihmisten hyvinvointia meidän näköisesti; laadukkaasti, kokonaisvaltaisesti, asiakaslähtöisesti, ilman kiirettä ja aidosti kohdaten.

Tammikuussa 2020 muutimme nykyisiin tiloihimme Liedon Kirkkotiellä. Kaksi hoitohuonetta ja pienryhmäliikuntatila ovat mahdollistaneet laajemman palvelutarjonnan ja kasvattaneet meidän RIIO-yhteisöä entisestään. Tästä yhteisöstä ja studion lämpöisestä ja hyväksyvästä ilmapiiristä olemme erityisen ylpeitä ja kiitollisia. Tiimiämme täydentävät nykyisin omalla osaamisellaan Mikko, Merita ja Rosaliina. Meille on tärkeää ja arvokasta tietää, että samat arvot ohjaavat koko tiimiämme – me haluamme nähdä ja kuulla Sinut.

Tulevaisuudessa haluamme vahvistaa jalansijaamme laadukkaana, monipuolisena ja nykyaikaisena varsinaissuomalaisena hyvinvointipalvelujen tuottajana, ihmiseltä ihmiselle. Halu kehittyä ja oppia uutta sekä tahto tarjota asiakkaillemme parasta ajaa meitä vahvasti eteenpäin. Varmaa on myös se, että inhimillisyys ja pilke silmäkulmassa tulevat kannattelemaan toimintaamme jatkossakin! Olet lämpimästi tervetullut!

MINNA & SATU

MIKKO

MERITA

ROSALIINA