HYVINVOINTISTUDIO RIIO

Hyvinvointistudio RIIO sijaitsee Liedon keskustassa. Olemme avoinna sopimuksen mukaan, ja vierestä löytyy maksutonta parkkitilaa. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Meiltä löydät personal training -, fysioterapia-, äityisfysioterapia- ja hierontapalvelut, yksilöllisesti ja ammattitaidolla toteutettuna. Studiomme mahdollistaa rauhallisen harjoitteluympäristön kahden kesken valmentajan kanssa ja tarjoaa upeat puitteet myös pienryhmäliikunnalle. Palveluistamme voit lukea lisää täältä.

RIIO:ssa toimii rautaiset liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset, joita yhdistää kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä halu auttaa ja palvella asiakkaita ”vimpan päälle”. Koulutamme itseämme jatkuvasti, haluamme pysyä ajan hermolla, emmekä pelkää ideoida uutta. Ajatus omasta toimitilasta oli hautunut jo jonkin aikaa, kun keväällä 2017 päätimme yhdistää voimamme ja toteuttaa unelmamme ensimmäisessä toimitilassamme kolmen naisen voimin Kärpijoentiellä. Muutamassa vuodessa toiminta on kehittynyt ja kasvanut, sekä meidän unelmat ja ideat vaan kasvaneet.
Vuonna 2020 studiomme sai uudet ja isommat toimitilat muuttaessamme Auranrantaan. Nyt tiloistamme löytyy kaksi hoitohuonetta ja astetta suurempi salitila pienryhmille ja muille tapahtumille. Olemme entistä valmiimpia auttamaan sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi vielä paremmissa puitteissa!

t.  Minna ja Satu