FYSIOTERAPIA

”Kiitos taas Satu tästä päivästä! Kuuntelet ihanasti asiakkaitasi ja lähden aina luotasi luottavaisin mielin – että kyllä tämä tästä parempaan päin on menossa.”

Erilaiset tuki- ja liikuntaelinten vaivat, kuten niska-hartiaseudun oireet tai olkapää-, polvi- ja selkäkivut, ovat yleisiä ja niitä voidaan kuntouttaa ja ennaltaehkäistä fysioterapialla. Oireet voivat alkaa tapaturmaisesti tai kehittyä vähitellen kehon liiallisen, vähäisen, vääränlaisen tai yksipuolisen kuormituksen seurauksena. Fysioterapian perustana on aina fysioterapeuttinen tutkiminen, jonka perusteella selvitetään syyt oireiden taustalla sekä suunnitellaan fysioterapian eteneminen yhdessä asiakkaan kanssa. Arkea tai täysipainoista harjoittelua rajoittavien kiputilojen tai vammojen lisäksi fysioterapiaan hakeutumisen syynä voi olla mm. päänsärky tai muut niska-hartiaseudun vaivat, työkuormituksen aiheuttamien vaivojen ennaltaehkäisy, virtsankarkailu, raskausajasta palautuminen tai turvallisista harjoitustekniikoista varmistuminen. Varaa aika fysioterapeutillemme Satulle.

Muistathan, että fysioterapeutin vastaanotolle voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Tutustu myös äitiysfysioterapia-palveluihimme!

 

”Tulin kauhean selkäkivun kanssa ensin Minnan hierontaan ja myöhemmin siirryin Satun fysioterapiaan. Tässä on ollut monta ihmistä mukana, että minut on saatu taas suht normaaliin kuntoon. Ison kiitoksen siitä annan Satulle – niin positiivinen ja kannustava fysioterapeutti! Suuri kiitos myös Minnalle! Elämäni hymyilee taas!”

AJANVARAUS

HINNASTO