HIERONTA

HIERONTA

Varaa aikasi TÄSTÄ!

HINNASTO

Hieronta on erinomainen tapa rentoutua, huoltaa lihaksia, helpottaa lihasjännityksiä, parantaa palautumista tai edistää kuntoutumista. Tämä terveyttä edistävä hoitomuoto toimii osana täydellistä lihashuoltoa venyttelyn ja muun huoltavan harjoittelun ohessa.

Hierontapalveluissamme pyrimme aina huomioimaan asiakkaan toiveet ja ongelma-alueet mahdollisimman hyvin sekä varmistamaan turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen.

Maksuvälineinä hierontaan käy käteinen, pankkikortti, MobilePay sekä Smartum Hierontaetu (ei kulttuuri- tai liikuntaetu) ja ePassi Hyvinvointietu (ei ePassi sportti& kulttuuri).

LAHJAKORTIT HIERONTAAN

Hieronta -lahjakortit ja -paketit lahjaksi tai itsellesi myös verkkokaupasta.

Olemme paikalla sopimuksen mukaan, joten jos haluat noutaa lahjakortin paikanpäältä laita meille viestiä hyvinvointistudio@riio.fi tai soita.
Sovitaan sopiva aika noudolle.

”Kävin äsken hieronnassa Minnalla ja palvelu/asiakaspalvelu oli erinomaista. Oloni on aivan mahtava. Paniikkihäiriöni takia en ole hieronnassa käynyt, mutta tänne menen kyllä uudestaan. Kiitos vielä ihanasta ja hyvästä palvelusta.”

”Mukava hierontakokemus, aika meni nopeasti. Rauhallinen tilanne, ystävällinen ja osaava hieroja. Kiitos tulen toistekin.”

”Aivan uskomatonta miten olo on parantunut ja siinä samalla elämänlaatu. Kiitos!”

”Huippua palvelua taas! Henkilökunta todella mukavaa ja ammattitaitoista.”