HIERONTA

”Aivan uskomatonta miten olo on parantunut ja siinä samalla elämänlaatu. Kiitos!”

”Kävin äsken hieronnassa Minnalla ja palvelu/asiakaspalvelu oli erinomaista. Oloni on aivan mahtava. Paniikkihäiriöni takia en ole hieronnassa käynyt, mutta tänne menen kyllä uudestaan. Kiitos vielä ihanasta ja hyvästä palvelusta.”

Hieronta on erinomainen tapa rentoutua, huoltaa lihaksia, helpottaa lihasjännityksiä, parantaa palautumista tai edistää kuntoutumista. Tämä terveyttä edistävä hoitomuoto toimii osana täydellistä lihashuoltoa venyttelyn ja muun huoltavan harjoittelun ohessa.

Hierontapalveluissamme huomioimme aina asiakkaan toiveet ja ongelma-alueet  sekä varmistamme turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen.

Hieronnasta RIIOssa vastaa niveltoimintaan ja faskioihin erikoistunut Koulutettu Hieroja Minna, Koulutettu hieroja, fysioterapeutti ja purentalihashierontaan erikoistunut Rosaliina sekä hieroja ja fysioterapeutti Merita. Vapaat ajat löydät nettiajanvarauksestamme.

Maksuvälineinä hierontaan käy käteinen, pankkikortti, MobilePay sekä Smartum Hierontaetu (ei kulttuuri- tai liikuntaetu), ePassi Hyvinvointietu (ei ePassi sportti& kulttuuri) ja Edenred Hierontaetu .

 

 

LAHJAKORTIT HIERONTAAN


LAHJAKORTIT MINNALLE ovat toistaiseksi poissa verkkokauppamyynnistä hieronta-ajanvarauksen ruuhkautumisen vuoksi. Tiedustele lahjakorttia suoraan sähköpostilla minna@riio.fi tai viestillä numerosta 040 503 5523 / Minna.

LAHJAKORTIT Rosaliinalle: fysiorosaliina@gmail.com
LAHJAKORTIT Meritalle: merita@meritanhyvinvointipalvelut.fi


Olemme paikalla sopimuksen mukaan, joten jos haluat noutaa lahjakortin paikanpäältä laita meille viestiä hyvinvointistudio@riio.fi tai soita.
Sovitaan sopiva aika noudolle.

”Mukava hierontakokemus, aika meni nopeasti. Rauhallinen tilanne, ystävällinen ja osaava hieroja. Kiitos tulen toistekin.”

”Huippua palvelua taas! Henkilökunta todella mukavaa ja ammattitaitoista.”

AJANVARAUS

HINNASTO