Ryhmäliikunta

RYHMÄLIIKUNTA

VARAA PAIKKASI SYKSYN RYHMISSÄ EDULLISEMPAAN HINTAAN NYT 12.6. MENNESSÄ!

Hyvinvointistudio RIIO järjestää ryhmäliikuntaa Liedon Parmaharjulla, Bränikkäläntie 66, Lieto.

Ennakkomyynti syksyn ryhmiin on alkanut! Varausmaksulla varmistat edullisemman kurssihinnan sekä paikkasi RIIOn suosituilla ryhmäliikuntatunneilla! Early Bird -hinnat (sis. varausmaksun 29€ tai 39€) ovat saatavilla 24.5.-12.6.2022 tai niin kauan kun paikkoja riittää. Loppusumma laskutetaan elokuussa ennen kurssin alkua. Ilmoitathan jos haluat maksaa sen kahdessa osassa.

FIGHT

Kunnon hiki ja pään tyhjennys taistelutunnelmissa!
Tunnilla yhdistellään erilaisia helppoja lyönti- ja potkusarjoja musiikin vauhdittaessa menoa. Tälle tunnille et tarvitse kokemusta – mahtava taisteluasenne riittää! Early bird -hinta 109€ (norm. 129€) voimassa 12.6. asti. Varmista paikkasi maksamalla 29€ varausmaksu nyt! 

TREENIMIX

Treenimix haastaa hapenottokykysi ja kehittää lihasvoimaasi! Tunnilla keskitytään yksinkertaisiin ja tehokkaisiin perusliikkeisiin, jotka jokainen pystyy tekemään oman kuntonsa mukaan, omassa tahdissa. Monipuolinen harjoittelu auttaa jaksamaan arjessa ja ennaltaehkäisee mm. tuki- ja liikuntaelinvaivoja! Early bird -hinta 109€ (norm. 129€) voimassa 12.6. asti. Varmista paikkasi maksamalla 29€ varausmaksu nyt! 

ZUMBA®

Kuumimmat superbileet ja Karibian tunnelmaa joka viikko kahden ohjaajan voimin!
Energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa! Syke nousee huomaamatta ja hiki virtaa! Nauti tunnelmasta ja bailaa omalla tyylillä! Aiempaa kokemusta ei tarvita. Early bird -hinta 129€ (norm. 149€) voimassa 12.6. asti. Varmista paikkasi maksamalla 39€ varausmaksu nyt!