ÄITIYSFYSIOTERAPIA

”Satun äitiysfysioterapian avulla opin paljon synnytyksen jälkeisen kehoni toiminnasta ja haasteista, sain apua palautumisen oikeanlaiseen tehostamiseen sekä kullanarvoisia vinkkejä urheilun uudelleen aloittamiseen liittyen.

Äitiysfysioterapian tavoitteena on tukea raskaanaolevien ja synnyttäneiden naisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.
Äitiysfysioterpia voi olla ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa. Raskaus aiheuttaa monenlaisia muutoksia kehoon, ryhtiin ja liikkuvuuteen.
Raskaushormonit vaikuttavat kehon pehmytkudoksiin, kehon painopiste muuttuu, selän kuormitus kasvaa, rintakehän liikkuvuus alenee ja lantionpohjaan
kohdistuva paine lisääntyy. Näiden muutosten seurauksena voi ilmetä erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön oireita, kiputiloja tai toimintahäiriöitä, joita voidaan hoitaa ja helpottaa äitiysfysioterapiassa. Jos esimerkiksi synnytyksestä palautuminen, suorien vatsalihasten erkauma, selkäkivut tai liikunnan aloittaminen mietityttävät, varaa aika äitiysfysioterapeutillemme Satulle.

”Satun tsemppauksessa löysin raskauksien jäljiltä kadonneen keskivartalon uudelleen, opin syömään puhtaasti ja sain uutta pontta arkiurheiluun. Satu on asiakaslähtöinen, kannustava ja aina niin positiivinen!”

AJANVARAUS

HINNASTO