RYHMÄLIIKUNTA

TERVETULOA LIIKKUMAAN MEIDÄN KANSSA!

”Satu ja Minna, ootte huikean ammattitaitoiset ja mukaansatempaavat ohjaajat! Liikunnan, tekemisen ja ohjaamisen ilo välittyy teistä joka kerta. Kurssilla solahdan nopeasti mukaan hyvään fiilikseen, vaikka joskus itsellä olisi tunnin alkaessa väsähtänyt olo ja energiat vähissä.

ZUMBA KYYKKÄKENTÄLLÄ 14.5.-9.7.2024

Hyvinvointistudio RIIO:n ZUMBA® -tunnit siirtyvät taas Liedon Kyykkäkentälle kesäksi 2024!
Tunnit ovat kaikille avoimia. Jokainen bailaa omassa tahdissaan ja omalla tyylillään. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!


TIISTAISIN 14.5.-9.7.2024
klo 18.15-19.05
ZUMBA®
KYYKKÄKENTTÄ, Ainolankuja, Lieto

Ohjaajina Satu Laiho & Minna Mustonen

HINTA

KERTAMAKSU 10€
Paikan päällä maksuvälineinä käyvät käteinen (tasaraha), pankkikortit, MobilePay sekä ePassi-, Smartum- ja Edenred-liikuntaedut. Ei ennakkoilmoittautumisia!

SÄÄVARAUS

Huom! Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme ulkotreenien Facebook-tapahtumassa. Klikkaa siis itsesi tapahtumaan osallistujaksi, niin saat ilmoitukset uusista julkaisuista. Lähtökohtaisesti emme kuitenkaan ole sokerista, ja Suomen kesän tuntien ulkona treenaaminen on aina pukeutumis- ja asennekysymys! 😉

KYYKKÄKENTTÄ

Tunnit pidetään Liedon Kyykkäkentällä RIIO:n läheisyydessä Kirkkotien varressa! Kenttä on tasainen ja hiekkapohjainen.
OSOITE: Ainolankuja, Lieto
Auton voit jättää kentän viereen tai RIIO:n parkkipaikalle osoitteeseen Teilipolku, Lieto.


ILMOITTAUTUMISET SYKSYN RYHMÄLIIKUNTA-KURSSEILLE PARMAHARJULLA ON AVATTU!

Edullisemmat EARLY BIRD-hinnat on voimassa 23.6. asti! Säästä 10€ kurssimaksusta!

Syyskaudella 2024 ryhmäliikuntakurssit toteutuvat 8 kerran kursseina. Tiistaisin tarjolla on monipuolista toiminnallista treeniä, jonka jälkeen bailataan viikon parhaissa bileissä Satun & Minnan Zumba-tyyliin! Torstaisin taistellaan Fight -potkunyrkkeilytreenin merkeissä! Tuu mukaan hauskoihin ja tehokkaisiin hyvän mielen treeneihin! Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu mukaan klikkaamalla kuvaa!


”Kurssille on helppo tulla omana itsenään. Ohjaajat on lempeitä, mutta kannustavia ja tsemppaavia. Ammattitaito huokuu ohjauksessa, kun painotetaan tekemään mielummin rauhassa ja hyvin kuin kiireellä väärin. Lisäksi on ihanaa, kun ohjaajatkin muistuttavat, että sen lisäksi että tullaan tekemään treeniä, niin idea on myös päästä hetkeksi pois suorituskeskeisestä työelämästä. Tuntien jälkeen on aina rennompi olo ja lisäksi on saanut hyvän treenin tehtyä.”

HINNATRIIO TREENI tai FIGHT 89€ 79€ /8 kertaa
ZUMBA 99€ 89€/8 kertaa
* Edullisemmat EARLY BIRD-hinnat on voimassa 23.6. asti!

Kurssien hinnat laskevat jäljellä olevien kertojen mukaan viikottain, voit tulla mukaan niin kauan kun vapaita paikkoja riittää.

LIIKUNTAEDUT


Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

KERTAMAKSU

Kevään kursseilla on tilaa, mukaan voi tulla myös kertamaksulla. Ota RIIO Treeniin ja Fight tunnille mukaan oma jumppamatto. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti MobilePay sekä Smartum-, ePassi ja Edenred-liikuntaedut.
Kertamaksu RIIO Treeni / Fight 13€
Zumba 16€

PARMAHARJUN LIIKUNTASALI

Parmaharju sijaitsee 10-tien varressa, alle 10 min ajomatkan päässä Liedon keskustasta.
OSOITE: Bränikkäläntie 66, Lieto.
Rakennuksen vasemmalta puolelta löytyy runsaasti parkkitilaa. Sisäänkäynnit löytyy hyppyrimäen puolelta ylä- tai alaovesta. Pukuhuoneet ja suihku/wc-tilat alakerrassa.

POISSAOLOJEN KORVAUSKÄYTÄNTÖ

Poissaolotilanteissa tunti on mahdollista korvata kurssijakson aikana muilla ryhmäliikuntatunneilla tai lähettämällä ystävän tilallesi. Ilmoitathan mahdollisesta poissaolosta mahdollisimman hyvissä ajoin tekstiviestillä tai edeltävillä tunneilla sopiaksemme korvaavasta tunnista. Ilmoittamattomia poissaoloja ei korvata.

040 503 5523 Minna
040 534 5582 Satu