Pilates

PILATES

Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Ohjaajana Pilates -kursseilla toimii PhysioPilates-ohjaaja, fysioterapeutti Satu Laiho.

Maksamalla kurssimaksun, varaat paikkasi kurssille.
Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

BABY PILATES -kurssi, synnyttäneille

Tiistaisin 6.9.-11.10.2022 
klo 13.30-14.15
Kurssin hinta on 109€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Baby Pilates -peruskurssi on tarkoitettu n. 1,5-8 kk ikäisen vauvan äidille. Tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen. Harjoittelussa fokus on lantionpohjan, syvän poikittaisen vatsalihaksen ja ryhtilihasten vahvistamisessa, lihaskireyksien helpottamisessa sekä hengityksessä. Lisäksi saat tärkeää tietoa lantionpohjasta, erkaumasta ja synnytyksen jälkeisestä liikunnasta sekä vinkkejä arjen ergonomiaan.

MAMA PILATES -kurssi, odottaville

Maanantaisin 5.9.-10.10.2022
klo 16.45-17.30
Kurssin hinta 109€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Mama Pilates -tunti on rauhallinen, odottavan äidin muuttuvaa kehoa turvallisesti ja tehokkaasti vahvistava ja huoltava harjoitus. Harjoittelussa keskitymme vahvistamaan ja rentouttamaan lantionpohjan lihaksia ja syvää poikittaista vatsalihasta sekä ennaltaehkäisemään erkauman ja lantionpohjan toimintahäiriöiden syntymistä. Lue lisää.

PILATES -alkeiskurssi

Torstaisin 8.9.-13.10.2022
klo 16.30-17.30 
Kurssin hinta 95€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Pilates-alkeiskurssi on erinomainen tapa tutustua lajiin ja oppia huolelliset ja harjoittelua tehostavat tekniikat alusta alkaen. Alkeis- ja avoimen tason Pilates-kurssit sopivat myös odottaville ja raskausajasta palautuville. Lue lisää.

PILATES -kurssi, avoin taso

Perjantaisin 9.9.-14.10.2022
klo 10.00-11.00 
Kurssin hinta 95€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Avoimen tason kurssille voit osallistua, olit sitten aloittelija tai pidempään Pilatesta harrastanut. Tunnin aikana saat ohjaajalta vaihtoehtoja liikkeisiin, jotta harjoituksesta tulee juuri sinulle sopiva. Avoimen tason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain ja suunnitellaan osallistujien tason mukaan. Lue lisää.

PILATES -kurssi, keski-/jatkotaso

Tämä kurssi on tarkoitettu jo Pilatekseen tutustuneille, jotka haluavat kokeilla myös haastavampia harjoitteita. Keski- ja jatkotason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain, ja harjoittelussa voidaan hyödyntää erilaisia pienvälineitä kuten pilatespalloa, pilatesrullaa, pieniä käsipainoja tai kuminauhaa. Lue lisää.