Teho Pienryhmävalmennus

TEHO PIENRYHMÄVALMENNUS

  • Hinta on 299€ sis. 9 tapaamista + valmennuksen aloituksen ja päätöksen sekä 2 x InBody 770 -kehonkoostumusmittauksen.
  • Pääset varaamaan paikkasi pienryhmävalmennukseen maksamalla varausmaksun 149€.
  • Valmennuksen toinen osa 150€ laskutetaan kurssin toisella kuukaudella.

SEURAAVA VALMENNUS ALKAA SYKSYLLÄ 2022.

Haluamme kertoa Sinulle, että Hyvinvointistudio RIIOssa emme usko pikadieetteihin tai -kuureihin. Isommassa tai pienemmässä elämäntapamuutoksessa on aina kyse uusien tapojen oppimisesta, ja riittävän pienin askelin jokainen voi onnistua. Me uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joustavaan ruokasuhteeseen, elämänmakuiseen arkeen sekä yksilölliseen ja aidosti kannustavaan valmentamiseen. Haluamme kuulla, millainen muutos on juuri Sinulle merkityksellinen ja tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi sopiva. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, ja meiltä saat työkalut kohti toivomaasi muutosta.

TEHO Pienryhmävalmennus on Sinulle, joka et pelkää haastaa itseäsi! Olet jo löytänyt liikunnan kipinän, mutta haluat järkevöittää treenejäsi tai saada uutta potkua tekemiseen! Monipuolisella ja tavoitteellisella harjoittelulla pääset viimein haluamiisi tuloksiin. Jokainen treenaa oman kuntonsa ja tavoitteittensa mukaisesti. Ohjattujen kestävyys-, voima- ja kehonhuoltoharjoitusten lisäksi tapaamiset sisältävät tietoiskuja mm. ravitsemukseen, harjoittelun perusperiaatteisiin ja palautumiseen liittyen. Tapaamisten pääpaino on harjoittelussa, ja treenit toteutetaan Hyvinvointistudio RIIOssa sekä ulkoharjoituksina. TEHO Pienryhmävalmennus on suunniteltu aktiiviliikkujille. Vasta-alkajille sopivampi valmennus on matalan kynnyksen ALKU Pienryhmävalmennus.

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Ryhmä tukee ja motivoi, ja ammattitaitoiselta valmentajalta saat eväät tulokselliseen harjoitteluun, pysyvään painonhallintaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistäviin elämäntapoihin.

Mukaan mahtuu 7 motivoitunutta osallistujaa. Valmentajana toimii personal trainer, fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja psyykkinen valmentaja Satu Laiho.

Jos haluat maksaa valmennuksen tai osan siitä Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse satun.liikuntapalvelut@gmail.com. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata. Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tapaamiset etätoteutuksena tai siirtää tunteja myöhemmäksi.

Studiomme valttina on pieni, alle 10 osallistujan ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!