RYHMÄLIIKUNTA

TERVETULOA LIIKKUMAAN MEIDÄN KANSSA!

”Satu ja Minna, ootte huikean ammattitaitoiset ja mukaansatempaavat ohjaajat! Liikunnan, tekemisen ja ohjaamisen ilo välittyy teistä joka kerta. Kurssilla solahdan nopeasti mukaan hyvään fiilikseen, vaikka joskus itsellä olisi tunnin alkaessa väsähtänyt olo ja energiat vähissä.

Kevätkaudella 2024 ryhmäliikuntakurssit toteutuvat 8 kerran kursseina. Tiistaisin tarjolla on monipuolista toiminnallista treeniä, jonka jälkeen bailataan viikon parhaissa bileissä Satun & Minnan Zumba-tyyliin! Torstaisin taistellaan Fight -potkunyrkkeilytreenin merkeissä! Tuu mukaan hauskoihin ja tehokkaisiin hyvän mielen treeneihin! Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu mukaan klikkaamalla kuvaa!


”Kurssille on helppo tulla omana itsenään. Ohjaajat on lempeitä, mutta kannustavia ja tsemppaavia. Ammattitaito huokuu ohjauksessa, kun painotetaan tekemään mielummin rauhassa ja hyvin kuin kiireellä väärin. Lisäksi on ihanaa, kun ohjaajatkin muistuttavat, että sen lisäksi että tullaan tekemään treeniä, niin idea on myös päästä hetkeksi pois suorituskeskeisestä työelämästä. Tuntien jälkeen on aina rennompi olo ja lisäksi on saanut hyvän treenin tehtyä.”

HINNAT


RIIO TREENI tai FIGHT 85€/8 kertaa
ZUMBA 95€/8 kertaa

Kurssien hinnat laskevat jäljellä olevien kertojen mukaan viikottain, voit tulla mukaan niin kauan kun vapaita paikkoja riittää.

LIIKUNTAEDUT


Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

KERTAMAKSU

Kevään kursseilla on tilaa, mukaan voi tulla myös kertamaksulla. Ota RIIO Treeniin ja Fight tunnille mukaan oma jumppamatto. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti MobilePay sekä Smartum-, ePassi ja Edenred-liikuntaedut.
Kertamaksu RIIO Treeni / Fight 12€
Zumba 15€

PARMAHARJUN LIIKUNTASALI

Parmaharju sijaitsee 10-tien varressa, alle 10 min ajomatkan päässä Liedon keskustasta.
OSOITE: Bränikkäläntie 66, Lieto.
Rakennuksen vasemmalta puolelta löytyy runsaasti parkkitilaa. Sisäänkäynnit löytyy hyppyrimäen puolelta ylä- tai alaovesta. Pukuhuoneet ja suihku/wc-tilat alakerrassa.

POISSAOLOJEN KORVAUSKÄYTÄNTÖ

Poissaolotilanteissa tunti on mahdollista korvata kurssijakson aikana muilla ryhmäliikuntatunneilla tai lähettämällä ystävän tilallesi. Ilmoitathan mahdollisesta poissaolosta mahdollisimman hyvissä ajoin tekstiviestillä tai edeltävillä tunneilla sopiaksemme korvaavasta tunnista. Ilmoittamattomia poissaoloja ei korvata.

040 503 5523 Minna
040 534 5582 Satu