FASKIA

FASKIA 

Tunneilla yhdistellään liikkuvuusharjoittelua, dynaamista täsmävenyttelyä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelua sekä turvallista faskiakäsittelyä hierontapallolla sekä rullalla. Harjoitteet vaikuttavat positiivisesti lihasten voimantuottoon, kehon hallintaan, tasapainoon, koordinaatioon ja liikkuvuuteen. Faskiaharjoittelusta hyödyt niin arjessa, kuin vaikka omassa urheilulajissa tai harrastuksessa, sekä yleisesti kaikenlaisesta kuormituksesta palautumisessa. Ohjaajana liikunta-alan ammattilainen, koulutettu hieroja, TRE® -opiskelija Minna Mustonen.

Maksamalla kurssimaksun, varaat paikkasi kurssille.
Jos haluat maksaa Faskia -kurssin Smartum-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

LOPPUSYKSYN KURSSIT 23.10.-3.12.2023

FASKIA-kurssi, alkeet/keskitaso

Tiistaisin 24.10.-28.11.2023 
klo 17.30-18.30
Kurssin hinta on 95€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Tämä kurssi sopii Faskian alkeiskurssin käyneille, mutta myös ensikertalaisille, Faskiasta kiinnostuneille. Harjoittelu perustuu kehon kokonaisvaltaiseen hahmottamiseen ja huomioimiseen, tarjoten työkaluja kehon toimintakyvyn parantamiseen ja lihaskireyksien helpottamiseen. Lue lisää!

FASKIA-kurssi, jatkotaso

Keskiviikkoisin 25.10.-29.11.2023 
klo 18.45-20.00
Kurssin hinta on 110€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Tämä kurssi on tarkoitettu jo faskiaharjoitteisiin tutustuneille, jotka haluavat kokeilla myös haastavampia harjoitteita. Jatkotason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain, ja muokkaantuvat kurssilaisten toiveiden mukaan. Lue lisää!