Barre

BARRE

Barre on balettitangolla, musiikin tahdissa tehtävä koko kehon treeni, joka vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Barre kehittää kestovoimaa, sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset ja haastaa koko kehon tunnin alusta loppuun. Musiikki tsemppaa tekemään vielä viimeisetkin toistot! Barre-kurssien ohjelma vaihtuu kausittain. Ohjaajana kursseilla toimii fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Maksamalla kurssimaksun, varaat paikkasi kurssille.
Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

BARRE -alkeiskurssi

Maanantaisin 5.9.-10.10.2022
klo 17.45-18.35 
Kurssin hinta on 95€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Barre-alkeiskurssi on erinomainen tapa tutustua lajiin ja oppia huolelliset ja harjoittelua tehostavat tekniikat alusta alkaen. Alkeis- ja avoimen tason Barre-kurssit sopivat myös odottaville ja raskausajasta palautuville. Lue lisää.

BARRE-kurssi, avoin taso

Keskiviikkoisin 7.9.-12.10.2022
klo 11.00-11.50 
Kurssin hinta on 95€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Avoimen tason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain ja suunnitellaan osallistujien tason mukaan. Avoimen tason kurssilla keskitymme pääasiassa perusharjoitteisiin, joten voit osallistua olit sitten vasta-alkaja tai jo pidempään harrastanut. Avoimen tason Barre-kurssi sopii myös odottaville ja raskausajasta palautuville. Lue lisää.

BARRE-kurssi, keski-/jatkotaso

Torstaisin 8.9.-13.9.2022
klo 17.45-18.35
Kurssin hinta on 95€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Keski-/jatkotason kurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille tai muuten jo jonkin aikaa Barrea harrastaneille. Etenemme reippaammin kuin alkeis- tai avoimen tason kurssilla. Lue lisää.

BABY BARRE, synnyttäneet

Perjantaisin 9.9.-14.10.2022
klo 11.15-12.00 
Kurssin hinta on 109€/6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Baby Barre -kurssi on tarkoitettu n. 3-8 kk ikäisen vauvan äidille. Suosittelemme Baby Pilates -kurssille osallistumista ennen tätä kurssia. Tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin, ja vauva saa olla äidin mukana matolla tai osan tunnista kantoliinassa/-repussa. Lue lisää.