Alku Pienryhmävalmennus

ALKU PIENRYHMÄVALMENNUS

 • Hinta 299€ sis. 9 tapaamista sekä 2 x InBody 770 -kehonkoostumusmittauksen.
 • Pääset varaamaan paikkasi pienryhmävalmennukseen maksamalla varausmaksun 149€.
 • Valmennuksen toinen osa 150€ laskutetaan huhtikuussa.

Haluamme kertoa Sinulle, että Hyvinvointistudio RIIOssa emme usko pikadieetteihin tai -kuureihin. Isommassa tai pienemmässä elämäntapamuutoksessa on aina kyse uusien tapojen oppimisesta, ja riittävän pienin askelin jokainen voi onnistua. Me uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joustavaan ruokasuhteeseen, elämänmakuiseen arkeen sekä yksilölliseen ja aidosti kannustavaan valmentamiseen. Haluamme kuulla, millainen muutos on juuri Sinulle merkityksellinen ja tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi sopiva. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, ja meiltä saat työkalut kohti toivomaasi muutosta.

Tämä matalan kynnyksen ALKU -ryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tehdä ryhtiliikkeen elämäntapoihisi, löytää oman tapasi liikkua turvallisesti pitkän tauon jälkeen tai päästä alkuun painonpudotuksessa.
Osallistuaksesi et tarvitse ennakko-osaamista, vaan opettelemme yhdessä tehokkaat ja turvalliset tavat harjoitella. Jokaisella tapaamisella on oma teemansa, josta saat kirjalliset materiaalit. Liikkumisen lisäksi suuressa osassa on terveellinen ruokavalio, uni ja palautuminen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoittelu. Tämän valmennusjakson jälkeen sinun on helppo jatkaa matkaa itsenäisesti kohti omia tavoitteitasi ja vielä parempaa hyvinvointia.

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Ryhmä tukee ja motivoi, ja ammattitaitoiselta valmentajalta saat eväät tulokselliseen harjoitteluun, pysyvään painonhallintaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistäviin elämäntapoihin.

Mukaan mahtuu 7 motivoitunutta osallistujaa. Valmentajana toimii FISAF personal trainer, koulutettu hieroja ja liikunta-alan ammattilainen Minna Mustonen.

AIKATAULU + INFO

OHJELMARUNKO

 • Ravitsemus, ruokavalio-ohjeet, energiankulutus
 • Kehonpainoharjoittelu, kotitreeni-ohjeet
 • Liikkuvuus & Kehonhuolto
 • Kokonaiskuormitus & Rentoutus
 • Voimaharjoittelu
 • Kävely- ja/tai juoksuharjoittelu
 • Ryhti & Keskivartalon tuki
 • Ulkotreeni/Toiminnallinen

Jos haluat maksaa valmennuksen tai osan siitä Smartum-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse minna@riio.fi. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata. Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tapaamiset etätoteutuksena tai siirtää tunteja myöhemmäksi.

Studiomme valttina on pieni, alle 10 osallistujan ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!