Virtuaalitunnit

VIRTUAALITUNNIT

SUOSITUT VIRTUAALIKURSSIT JATKUVAT KEVÄÄLLÄ 2022!

Kaikki kurssit toteutuvat 12 kerran kokonaisuuksina ja alennetut hinnat ovat voimassa 30.11. asti. Talvilomaviikolla 8 ei ilmesty tallennetta. Maksamalla kurssimaksun saat joka viikko uuden tuntitallenteen, jonka voit katsoa viikon kuluessa niin monta kertaa kuin haluat. Linkki tallenteeseen ilmestyy sähköpostiisi joka maanantai klo 14.00 mennessä.

KAHVAKUULA -virtuaalikurssi
ILMOITTAUDU MUKAAN!

10.1.-10.4.2022
12 tuntitallennetta / 50 min

Pystyt treenaamaan kotoa käsin oman kunnon mukaan ja tarvittaessa osa liikkeistä on mahdollista tehdä myös ilman kuulaa. Tunti sopii niin miehille kuin naisille, tarvitset vain oman kahvakuulan ja alustan. Tarkoituksena on myös pitää hauskaa ja nauttia treenistä sekä kerryttää hyvää energiaa.

PILATES -virtuaalikurssi
ILMOITTAUDU MUKAAN!

10.1.-10.4.2022
12 tuntitallennetta / 50 min

Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

FIGHT -virtuaalikurssi
ILMOITTAUDU MUKAAN!

17.1.-17.4.2022
12 tuntitallennetta / 50 min

Tälle tunnille et tarvitse kokemusta – mahtava taisteluasenne riittää! Fight haastaa koko kehon lihakset ja nostattaa sykkeen takuulla hauskanpitoa unohtamatta.

ZUMBA® -virtuaalikurssi
ILMOITTAUDU MUKAAN!


17.1.-17.4.2022
12 tuntitallennetta / 50 min

Keväällä 2022 bailataan jälleen kahden ohjaajan voimin! Pääset mukaan hikoilemaan ja fiilistelemään myös etänä! Kuumimmat kotibileet ja Karibian tunnelmaa joka viikko omassa olohuoneessasi!

TALLENTEET


Treenaa silloin kun sinulle sopii!
Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen, jonka voit katsoa seitsemän päivän kuluessa niin monta kertaa kuin haluat.
Anna tallenteen latautua kunnolla ja varmista hyvä nettiyhteys myös tallennetta katsoessasi.

Minnan tuntien TALLENTEET
FIGHT, FASKIA ja KAHVAKUULA -tunnit

Satun tuntien TALLENTEET
ZUMBA®, PILATES ja BARRE -tunnit

Tallenteen voi normaalisti maksaa myös Smartum-, Tyky-, ePassi tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePay:llä.