Pienryhmävalmennus

Alku Pienryhmävalmennus
Maanantaisin 11.1.-22.3.2021 (10 kertaa)
klo  18.15-19.30
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Ryhmä tukee ja motivoi, ja ammattitaitoiselta valmentajalta saat eväät tulokselliseen harjoitteluun, pysyvään painonhallintaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistäviin elämäntapoihin. Tämä matalan kynnyksen ryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tehdä ryhtiliikkeen elämäntapoihisi, löytää oman tapasi liikkua turvallisesti pitkän tauon jälkeen ja/tai pudottaa yli 5 kg painoa. Osallistuaksesi et tarvitse ennakko-osaamista, vaan opettelemme yhdessä tehokkaat ja turvalliset tavat harjoitella. Jokainen treenaa oman kuntonsa ja tavoitteittensa mukaisesti. Alku-ryhmä kokoontuu viikoittain (10 x 75 min) ja mukaan mahtuu 7 motivoitunutta osallistujaa.
Ohjattujen kestävyys-, voima- ja kehonhuoltoharjoitusten lisäksi tapaamiset sisältävät tietoiskuja mm. ravitsemukseen, harjoittelun perusperiaatteisiin ja palautumiseen liittyen. Jokaisella kerralla tehdään jokin treeni ja saat kirjalliset materiaalit läpikäydyistä asioista. Tämän valmennusjakson jälkeen sinun on helppo jatkaa matkaa itsenäisesti kohti omia tavoitteitasi ja vielä parempaa hyvinvointia.

OHJELMARUNKO:

VIIKKO 1 Alkutapaaminen (lähtötilanne, energiankulutus&elämäntapa -testit)
VIIKKO 2 Ravitsemus, ruokavalio-ohjeet
VIIKKO 3 Kehonpainoharjoittelu, kotitreeni-ohjeet
VIIKKO 4 Liikkuvuus & Kehonhuolto
VIIKKO 5 Kokonaiskuormitus & Rentoutus
VIIKKO 6 Voimaharjoittelu
VIIKKO 7 Kävely- ja/tai juoksuharjoittelu
VIIKKO 8 Ryhti & Keskivartalon tuki
VIIKKO 9 Ulkotreeni/Toiminnallinen
VIIKKO 10 Päätös

Valmentajana toimii FISAF personal trainer, Koulutettu hieroja Minna Mustonen.

Kurssimaksu 259€.

Jos haluat maksaa valmennuksen tai osan siitä Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.
Kurssille mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta.