Pienryhmävalmennukset

ALKU Pienryhmävalmennus

Tämä matalan kynnyksen ryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tehdä ryhtiliikkeen elämäntapoihisi, löytää oman tapasi liikkua turvallisesti pitkän tauon jälkeen ja/tai pudottaa yli 5 kg painoa.
Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Ryhmä tukee ja motivoi, ja ammattitaitoiselta valmentajalta saat eväät tulokselliseen harjoitteluun, pysyvään painonhallintaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistäviin elämäntapoihin. Osallistuaksesi et tarvitse ennakko-osaamista, vaan opettelemme yhdessä tehokkaat ja turvalliset tavat harjoitella. Jokainen treenaa oman kuntonsa ja tavoitteittensa mukaisesti. Jokaisella kerralla tehdään jokin treeni ja saat kirjalliset materiaalit läpikäydyistä asioista. Tämän valmennusjakson jälkeen sinun on helppo jatkaa matkaa itsenäisesti kohti omia tavoitteitasi ja vielä parempaa hyvinvointia.

OHJELMARUNKO:

VIIKKO 1 Alkutapaaminen (lähtötilanne, energiankulutus&elämäntapa -testit)
VIIKKO 2 Ravitsemus, ruokavalio-ohjeet
VIIKKO 3 Kehonpainoharjoittelu, kotitreeni-ohjeet
VIIKKO 4 Liikkuvuus & Kehonhuolto
VIIKKO 5 Kokonaiskuormitus & Rentoutus
VIIKKO 6 Voimaharjoittelu
VIIKKO 7 Kävely- ja/tai juoksuharjoittelu
VIIKKO 8 Ryhti & Keskivartalon tuki
VIIKKO 9 Ulkotreeni/Toiminnallinen
VIIKKO 10 Päätös

Alku-ryhmä kokoontuu viikoittain (10 x 75 min) ja mukaan mahtuu  7 motivoitunutta osallistujaa. Valmentajana toimii FISAF personal trainer, Koulutettu hieroja Minna Mustonen.

Kurssin hinta on 259€. Jos haluat maksaa valmennuksen tai osan siitä Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

BOOTCAMP Pienryhmävalmennus

Bootcamp Pienryhmävalmennus on Sinulle, joka et pelkää haastaa itseäsi! Olet jo löytänyt liikunnan kipinän, mutta haluat uutta potkua treeneihisi! Monipuolisella ja tavoitteellisella harjoittelulla pääset viimein haluamiisi tuloksiin. Jokainen treenaa oman kuntonsa ja tavoitteittensa mukaisesti. Ohjattujen kestävyys-, voima- ja kehonhuoltoharjoitusten lisäksi tapaamiset sisältävät tietoiskuja mm. ravitsemukseen, harjoittelun perusperiaatteisiin ja palautumiseen liittyen. Tapaamisten pääpaino on harjoittelussa, ja treenit toteutetaan säästä riippumatta ulkona Yliskulman kentällä bootcamp-hengessä.

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Ryhmä tukee ja motivoi, ja ammattitaitoiselta valmentajalta saat eväät tulokselliseen harjoitteluun, pysyvään painonhallintaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistäviin elämäntapoihin.

Bootcamp-ryhmä kokoontuu viikoittain (10 x 75 min) ja mukaan mahtuu 8 motivoitunutta osallistujaa. Valmentajana toimii personal trainer, fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 259€. Jos haluat maksaa valmennuksen tai osan siitä Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata.