Pienryhmäliikunta

ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELLE 2022 ON AUKI!

EARLY BIRD -hinnat ovat voimassa 30.11. asti!
Alennukset näkyvät verkkokaupassa.

BARRE
BABY PILATES
FASKIA
KEHONHUOLTO & RENTOUTUS
MAMA PILATES
PILATES
ZUMBA® GOLD

Uudet PIENRYHMÄVALMENNUKSET ALKU, TEHO ja MIELEN VOIMA alkaa tammikuussa 2022, ilmoittautumiset on auki!

BARRE -TUTUSTUMISTUNTI

TIISTAINA 7.12.2021 klo 17.45-18.35

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Barre on balettitangolla, musiikin tahdissa tehtävä koko kehon treeni, joka vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Barre kehittää kestovoimaa, sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset ja haastaa koko kehon tunnin alusta loppuun. Musiikki tsemppaa tekemään vielä viimeisetkin toistot!

HUOLTAVA PILATES -IRTOTUNTI

TORSTAINA 9.12.2021 klo 10.30-12.00

ILMOITTAUDU MUKAAN!

90 minuutin tunti mahdollistaa koko kehon huoltohetken sekä mielen pysähtymisen hengityksen ja kehon tuntemusten äärelle. Tämä lempeä harjoitus on myös erinomainen tilaisuus tutustua Pilatekseen. Hyödynnämme harjoituksessa pilatesrullaa ja hierontapalloa.

ÄITIYSLIIKUNTA WORKSHOP

TORSTAINA 9.12. klo 17.00-18.30

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Workshop on suunnattu ensisijaisesti odottaville ja synnyttäneille äideille. Käymme läpi vinkkejä turvalliseen raskausajan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan. Kokeilemme käytännössä lantionpohjaa ja syvää poikittaista vatsalihasta vahvistavia, ryhtiä ja kehonhallintaa parantavia sekä niska-hartiaseudun kireyksiä helpottavia harjoitteita. Teemme myös lyhyen katsauksen suorien vatsalihasten erkaumaan ja sitä kuntouttaviin harjoitteisiin.