Pienryhmäliikunta

 


Pienryhmäliikunta

Pienryhmäliikunnan etuna on pieni ryhmäkoko (4-8 hlöä), jolloin ohjaaja pystyy huomioimaan osallistujien yksilöllisiä tarpeita paremmin. Ryhmät toteutetaan 6 kerran kursseina. Seuraavat syksyn uudet kurssit alkaa elokuussa! Tunnit pidetään Hyvinvointistudiollamme.

RIIO Baby Pilates *UUTUUS* 
2-8kk:n ikäisen vauvan äidille
torstaisin 29.8.-3.10.2019 klo 13.30-14.30
RIIO Baby Pilates -tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen. Harjoittelussa fokus on lantionpohjan, syvän poikittaisen vatsalihaksen ja ryhtilihasten vahvistamisessa, lihaskireyksien helpottamisessa sekä palleahengityksessä. Lisäksi saat tärkeää tietoa lantionpohjasta, erkaumasta ja synnytyksen jälkeisestä liikunnasta sekä vinkkejä arjen ergonomiaan. RIIO Baby Pilates -tunnit ovat ennen kaikkea äitiä varten, mutta vauva saa olla äidin mukana matolla ja vauvaa voidaan ottaa mukaan harjoitteisiin. Jokainen saa itse soveltaa harjoitteita ottaen lasta mukaan esim. vatsan tai jalkojen päälle.
Ohjaajana äitiysfysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.
Lisätiedot 040 534 5582 tai satun.liikuntapalvelut@gmail.com
VARAA PAIKKASI TÄSTÄ
Hinta 90€ / 6 kertaa 

RIIO Pilates, alkeiskurssit *TÄYNNÄ
Pilates-harjoittelu alkaa keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta ja harjoitteet toteutetaan useimmiten hengityksen rytmissä. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto myös raskaudesta palautumiseen.
Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Mononen
Ilmoittaudu tai kysy lisää 040 534 5582, hyvinvointistudio@riio.fi
Hinta 85€ / 6 kertaa

RIIO Pilates keskitaso *TÄYNNÄ
Keskitason kurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille tai muuten pilatesta harrastaneille.
Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto myös raskaudesta palautumiseen.
Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Mononen
Ilmoittaudu tai kysy lisää 040 534 5582, hyvinvointistudio@riio.fi
Hinta 75€ / 6 kertaa

RIIO Faskia (tulossa syys-lokakuussa)
Faskia -tunneilla keskitytään lihaskalvoketjujen toimintaan. Kaikkia lihaksia ympäröi lihaskalvot eli faskiat.
Kalvot yhdistävät lihakset toisiinsa ja näin ollen vaikuttavat kokonaisvaltaisesti liikkuvuuteen, voimaan, ryhtiin ja hyvinvointiin. Kurssilla keskitytään faskiaketjujen huoltamiseen, vahvistamiseen ja oikeanlaiseen toimintaan.
Tunnilla saat lisää liikkuvuutta ja parannat lihasten toimintakykyä ja voimantuottoa niin arjessa, kuin vaikka omassa urheilulajissa tai harrastuksessa. Jatkossa voit hyödyntää harjotteita myös kotona.
Kurssin jokaisella tunnilla on oma teema.
Ohjaajana koulutettu hieroja, FISAF personal trainer Minna Mustonen
Ilmoittaudu tai kysy lisää 040 503 5523, hyvinvointistudio@riio.fi
Hinta 75€ / 6 kertaa