Pienryhmäliikunta


Pienryhmäliikunta

Pienryhmäliikunnan etuna on pieni ryhmäkoko (5-8 hlöä), jolloin ohjaaja pystyy huomioimaan osallistujien yksilöllisiä tarpeita paremmin. Ryhmät toteutetaan 5-10 kerran kursseina. Seuraavat kevään uudet kurssit alkaa taas maaliskuussa!

RIIO Pilates, alkeiskurssit 
maanantaisin 11.3.-15.4.2019 klo 16.30-17.45
torstaisin 14.3.-18.4.2019 klo 17.30-18.45
Pilates-harjoittelu alkaa keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta ja harjoitteet toteutetaan useimmiten hengityksen rytmissä. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto myös raskaudesta palautumiseen.
Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Mononen
Ilmoittaudu tai kysy lisää 040 534 5582, hyvinvointistudio@riio.fi
Hinta 75€ / 6 kertaa

RIIO Pilates, keskitaso 
torstaisin 14.3.-18.4.2019 klo 19.00-20.00
Keskitason kurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille tai muuten pilatesta harrastaneille.
Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto myös raskaudesta palautumiseen.
Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Mononen
Ilmoittaudu tai kysy lisää 040 534 5582, hyvinvointistudio@riio.fi
Hinta 65€ / 6 kertaa

RIIO Faskia 
Faskia -tunneilla keskitytään lihaskalvoketjujen toimintaan. Kaikkia lihaksia ympäröi lihaskalvot eli faskiat.
Kalvot yhdistävät lihakset toisiinsa ja näin ollen vaikuttavat kokonaisvaltaisesti liikkuvuuteen, voimaan, ryhtiin ja hyvinvointiin. Kurssilla keskitytään faskiaketjujen huoltamiseen, vahvistamiseen ja oikeanlaiseen toimintaan.
Tunnilla saat lisää liikkuvuutta ja parannat lihasten toimintakykyä ja voimantuottoa niin arjessa, kuin vaikka omassa urheilulajissa tai harrastuksessa. Jatkossa voit hyödyntää harjotteita myös kotona.
Kurssin jokaisella tunnilla on oma teema.
Ohjaajana koulutettu hieroja, FISAF personal trainer Minna Mustonen
Ilmoittaudu tai kysy lisää 040 503 5523, hyvinvointistudio@riio.fi
Hinta 65€ / 6 kertaa