Barre

BARRE

Maailmalla suuren suosion saavuttanut Barre on saapunut Hyvinvointistudio RIIOon!

Maksamalla kurssimaksun, varaat paikkasi kurssille.
Jos haluat maksaa Pilates -kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hyvinvointistudio@riio.fi.

BARRE -kurssi, avoin taso

TIISTAISIN 11.1.-15.2.2022
klo 16.45-17.35
Kurssin hinta on 95€ / 6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Barre on balettitangolla, musiikin tahdissa tehtävä koko kehon treeni, joka vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Barre kehittää kestovoimaa, sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset ja haastaa koko kehon tunnin alusta loppuun. Musiikki tsemppaa tekemään vielä viimeisetkin toistot! Avoimen tason kurssilla keskitymme pääasiassa perusharjoitteisiin, joten voit osallistua olit sitten vasta-alkaja tai jo pidempään harjoitellut. Avoimen tason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain ja suunnitellaan osallistujien tason mukaan. Ohjaajana kurssilla toimii fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Satu Laiho.

BARRE -kurssi, keskitaso

TORSTAISIN 13.1.-17.2.2022 
klo 17.45-18.35 
Kurssin hinta on 95€ / 6 kertaa
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Barre on balettitangolla, musiikin tahdissa tehtävä koko kehon treeni, joka vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Barre kehittää kestovoimaa, sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset ja haastaa koko kehon tunnin alusta loppuun. Musiikki tsemppaa tekemään vielä viimeisetkin toistot! Barre-kurssien ohjelma vaihtuu kausittain. Keskitason kurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille tai jo muuten Barreen tutustuneille. Etenemme hieman reippaammin kuin alkeiskurssilla. Ohjaajana kurssilla toimii fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Satu Laiho.